Gruppresor

ops_gruppbild_dfh_2

 Upplev Madama Butterfly i unik miljö

Ett besök på Opera på Skäret är en storslagen sommarupplevelse – perfekt för grupper som kommer med buss. Sommaren 2017 spelas ett nytt storverk i det världsunika operahuset – Puccinis Madama Butterfly. Det blir tolv föreställningar mellan den 29 juli och den 27 augusti 2017. Läs mer här.

Omgivet av skogar och blånande berg, vid stranden av den glittrande Ljusnaren, ligger ett operahus som inte liknar något annat. I ett före detta virkesmagasin på ett nedlagt sågverk spelas varje sommar de stora verken ur operahistorien med musiker och sångare av absolut högsta klass.
Operahuset är omvittnat för sin speciella atmosfär – och för svalorna som inte helt sällan deltar med sitt kvitter i föreställningarna. Sångare från världens alla hörn liksom publik och kritiker från Sverige och utomlands har spridit ordet om den unika akustiken som gör upplevelsen alldeles speciell.

Under Opera på Skärets trettonåriga historia har över 80 000 besökare sett de högklassiga uppsättningarna av operalitteraturens stora verk – som Carmen, La Bohème, Tosca, Aida, Otello och La Traviata. Senast var det Den flygande holländaren av Richard Wagner som hänförde såväl de över 7 000 i publiken som landets operakritiker. Läs mer här.